Linne
Linnerpark

Het plan Linnerpark is een project entiteit van VolkerWessels. Zuthof management bv is namens VolkerWessels en Linnerpark bv de gevolmachtigde en dus het aanspreekpunt. Linnerpark is een woningbouwproject van 224 woningen.

Fase 1 van Linnerpark de 34 zogenaamde MorgenWonen woningen, een Nul op de Meter prefab woning van VolkerWessels, zijn opgeleverd aan kopers en huurders.

Linnerpark bv heeft overeenstemming bereikt met gemeente Maasgouw om de nog resterende gronden in Linnerpark van gemeente te verwerven, zodat enkel Linnerpark als 100% eigenaar de ontwikkeling en realisatie ter hand neemt.

De firma Brummelhuis heeft in opdracht van Linnerpark bv voor de vrije kavels van fase 1 diverse woningen ontwikkeld voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning  welke op korte termijn verwacht wordt, waarna de verkoop zal starten. 

Start van fase 2 van Linnerpark is  een feit. Hier zullen de 14 zogenaamde MorgenWonen woningen en de 35  zogenaamde PlusWonen woningen gerealisserd worden.
De verkoop van kavels en woningen door de firma Brummelhuis in opdracht van Linnerpark bv verloopt zeer voorspoedig.

Er is gestart met het bouwrijp maken van fase 3A en 3B van Linnerpark.
De bouw van de zogenaamde 12 Walwoningen, 41 zogenaamde MorgenWonen woningen en 42 appartementen zal na verwachting medio 2022 starten.

Voor Zuthof management bv een mooie opdracht om namens de aandeelhouder VolkerWessels  van Linnerpark bv als gevolmachtigde de verkoop en de afstemming met gemeente en uitvoerende partijen te begeleiden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Aanmelden