Venlo
Kazerne Kwartier

Weski Vastgoed bv is een samenwerking tussen KIJABO Vastgoed en VolkerWessels. Zuthof management bv is als directievoerder van deze samenwerking betrokken bij de acquisitie van diverse projecten in Parkstad, Sittard-Geleen, Venlo en Horst en werken in deze nauw samen met 3W Real Estate en Jongen Bouwpartners.

Op 28 juni 2021 hebben Gemeente Venlo en de drie ontwikkelcombinaties Weski- Woonwenz, Janssen de Jong projectontwikkeling (Team Vrijdag) en Laudy- Mulleners, de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van het Kazerne Kwartier in Blerick getekend.

Het Kazerne Kwartier wordt een stedelijk gebied waar wonen, werken, leren en ontspannen hand in hand gaan en waar historie en toekomst zullen samenkomen.”
Alle partijen gaan de komende periode, onder supervisie van het stedenbouwkundig bureau West8, alles afronden tot het definitief ontwikkelplan. Dan wordt op hoofdlijnen duidelijk welke typen woningen, gebouwen en voorzieningen in het gebied komen. Dit zullen ca. 500 woningen, studentenwoningen en ca. 20.000 m2 vermaak, werken en onderwijs zijn.

September 2023 is het bestemmingsplan onherroepelijk vastgesteld en de verwachting is dat 2024 gestart zal worden met de realisatie.

In theater de Maaspoort kwamen het college van B&W en de directies van de ontwikkelpartners dinsdag 22 november samen om de uitgifteovereenkomsten te ondertekenen. 

Vraag nu een vrijblijvend consult aan voor uw vastgoedvraagstuk