Ell
Steenen Bampt

Het plan Steenen Bampt bv is een samenwerking tussen VolkerWessels en Vestum bv. Zuthof management bv is namens VolkerWessels en Steenen Bampt bv de woordvoerder en het aanspreekpunt.

De 18 woningen welke gerealiseerd worden door Jongen Bouwpartners zijn deels voor de bouwvak opgeleverd en de laatste 9 woningen zijn medio september 2020 opgeleverd. Verkoop verloopt goed. Momenteel zijn we in gesprek met geïnteresseerden voor de laatste twee onder 1 kap woningen.

HVG Real Estate is in de laatste fase van realisatie van 8 patio woningen en 13 grondgebonden woningen. Tevens heeft HVG Real Estate de percelen gekocht om aanvullend 5 patio woningen te bouwen welke medio 2021 opgeleverd zullen worden

Steenen Bampt bv heeft overeenstemming bereikt met  de firma Brummelhuis  voor de ontwikkeling van diverse types vrijstaande woningen voor de resterende 12 bouwkavels. Na realisatie van deze 12 woningen zal deze mooie uitbreiding van de kern van Ell voltooid zijn. 

Voor Zuthof management bv een mooie opdracht om namens de aandeelhouders van Steenen Bampt bv als gevolmachtigde de verkoop en de afstemming met gemeente en uitvoerende partijen te begeleiden. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Aanmelden