Parkstad en Venlo
Weski Vastgoed bv vertegenwoordiging

Zuthof management bv is als directievoerder van deze samenwerking tussen KIJABO Vastgoed en VolkerWessels betrokken bij de acquisitie van diverse projecten in Parkstad, Sittard-Geleen en Venlo. 
Weski Vastgoed bv werkt in deze nauw samen met 3W Real Estate en Jongen Bouwpartners bv.

Projecten die momenteel actueel zijn:
A. Mosa Porselein
Weski Vastgoed bv is samen met Ontwikkelingsmaatschappij Servatius bv 50/50 aandeelhouder van Wijkontwikkelingsmij Maastricht bv en Mosa Vastgoed bv. 
De locatie Mosa Maastricht is samen met Servatius verworven en we verwachten binnen enkele maanden onze plannen bij de gemeente te   presenteren.

B. Ontwikkeliing 71 appartementen Eindhovenseweg/Veilingstraat Venlo
Weski bv begeleidt turn-key de ontwikkelling en realisatie van dit prachtige project, dat in zijn geheel wordt afgenomen door Woonwenz Venlo.

C. Kazerneterrein Venlo
Weski bv neemt deel aan de selectie van de gemeente Venlo en is hiervoor een samenwerking aangegaan met Woonwenz. 
De verwachting is dat gemeente in de tweede helft van 2020 de samenwerking zal formaliseren met de door haar geselecteerde partijen. 

D. Acquisitie
Momenteel zijn diverse acquisities in Parkstad , Sittard en Venlo in concretiseringsfase. 

Kazerneterrein Venlo 

Mosa Maastricht

Omgevingsvergunning Eindhovenseweg

Op de valreep naar 2021 heeft Weski Vastgoed namens Woonwenz dit prachtige plan van 71 appartementen aan de Eindhovenseweg Venlo in procedure gebracht voor omgevingsvergunning. Tevens is vandaag, woensdag 23 december,  de Turn-key overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie met Woonwenz getekend. Trots op!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief