Over ons
Ontwikkeling, realisatie en beheer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uw project in goede handen

Frank Zuthof

De drijvende kracht achter Zuthof projecten en management is Frank Zuthof.

Frank heeft meer dan 30 jaar ervaring bij diverse gerenommeerde bedrijven in de ontwikkeling, realisatie en beheer. Zo werkte hij o.a. als regiodirecteur bij Bouwbedrijven Jongen bv en VolkerWessels bvgo regio zuid bv. De kennis en ervaring die hij hier heeft opgedaan zet hij graag voor u in.

Na een vliegende start in 2018 ontwikkelt, realiseert en beheert Zuthof projecten en management voor diverse opdrachtgevers - en deels ook voor eigen rekening en risico - diverse vastgoedprojecten. Samen met zijn vrouw Mariëlle Zuthof-Segers en persoonlijk assistente Nicole Hensgens vormt hij het enthousiaste team van Zuthof projecten en management.

Zuthof projecten en management bestaat uit Zuthof projecten bv, Zuthof management bv en Zuthof beheer bv. Ontwikkeling, management en beheer gaan hand in hand bij Zuthof projecten en management maar kunnen ook als afzonderlijke tak worden ingezet. De projecten die door ons worden opgepakt, vertellen het verhaal over ons bedrijf. Opdrachtgevers en relaties waar Frank Zuthof in zijn vorige functies jarenlang prettig en constructief mee heeft samengewerkt zoeken ook nu de samenwerking hetgeen de basis van onze onderneming onderstreept. Het fundament waar wij op bouwen is vertrouwen, professionaliteit, verbinding en samenwerking.

Projecten vanaf de tekentafel tot en met de oplevering

Zuthof projecten en management kan uw project begeleiden vanaf de tekentafel tot en met de oplevering. Maar wij zijn ook inzetbaar in de afzonderlijke fases gedurende het project, al naar gelang de wens van u als opdrachtgever. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een uitgebreide kennis hebben over alle fases in het proces van ontwikkeling, realisatie en beheer.

Heldere en duidelijke afspraken

Met de puntjes op de i

Welk project wij ook doen, voor ons staat één ding altijd voorop: het maken van heldere en duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers.

Afspraken die door ons altijd worden vastgelegd zodat alle betrokken partijen weten wat hun rol is en wat van hen wordt verwacht in het proces. Op deze wijze staan wij in voor de kwaliteit die wij bieden en kunnen wij vertrouwen, professionaliteit, verbinding en samenwerking ook de juiste invulling geven.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief