Linne
Linnerpark

Het plan Linnerpark is een project entiteit van VolkerWessels. Zuthof management bv is namens VolkerWessels en Linnerpark bv de gevolmachtigde en dus het aanspreekpunt. Linnerpark is een woningbouwproject van 224 woningen.

Fase 1 van Linnerpark de 34 zogenaamde MorgenWonen woningen, een Nul op de Meter prefab woning van VolkerWessels, zijn opgeleverd aan kopers en huurders. Linnerpark bv heeft overeenstemming bereikt met gemeente Maasgouw om de nog resterende gronden in Linnerpark van gemeente te verwerven, zodat enkel Linnerpark als 100% eigenaar de ontwikkeling en realisatie ter hand neemt. De firma Brummelhuis heeft in opdracht van Linnerpark bv voor de vrije kavels van fase 1 diverse woningen ontwikkeld.

Fase 2 van Linnerpark de 14 zogenaamde MorgenWonen woningen en de 35  zogenaamde PlusWonen woningen zijn gerealiseerd. De verkoop van kavels en woningen door de firma Brummelhuis in opdracht van Linnerpark bv verloopt zeer voorspoedig.

Fase 3 van Linnerpark de 41 MorgenWoningen fase 3A zijn gerealiseerd, de verkoop van 12 Walwoningen fase 3A loopt, de voorbereidingen voor aanvraag vergunning voor 42 appartementen verdeeld over twee gebouwen fase 3B is ingediend. 

Fase 4 en tevens laatste fase, zal voor de 22 appartementen de aanvraag
vergunning dit jaar nog worden ingediend.
De oplevering van het totale project zal in 2028 zijn.

Voor Zuthof management bv een mooie opdracht om namens de aandeelhouder VolkerWessels  van Linnerpark bv als gevolmachtigde de verkoop en de afstemming met gemeente en uitvoerende partijen te begeleiden.


Linnerpark Onthulling bouwbord 7[90]

Vraag nu een vrijblijvend consult aan voor uw vastgoedvraagstuk