Sittard-Geleen
PIT Ground

PITground around the clock: dit was 2022

Na het initiatief van Petit - Mulleners - Zuthof Projecten, werd bijna een jaar geleden het voormalige DSM-kantoor omgebouwd tot een duurzaam, multifunctioneel en toekomstgericht concept in de Westelijke Mijnstreek. PITground was ontstaan. Klaar voor nieuwe verbindingen, bedrijvigheid en groei. Er is in een jaar tijd ontzettend veel gebeurd. Blik je met ons mee terug?

2022 was een bewogen jaar. We kunnen haast niet geloven dat wij begin dit jaar zijn gestart met een leeg gebouw en weinig bekendheid. De eerste maanden van het jaar stonden daarom ook volop in het teken van verbouwingen en introductie van PITground. We maakten onze intrede op social media en onze website werd gelanceerd. Binnenin het gebouw werd flink geklust, zodat in februari de eerste PITground huurders konden intrekken.

Door het jaar heen werd steeds meer gerealiseerd. In april was de inrichting van de audiovisuele middelen en vergaderruimtes gereed. De populariteit van PITground steeg en dat viel te merken. De PITground offices raakten goed gevuld! Vanaf juni openden we ook de deuren van SPAREground en HOLY.FITground: dat vroeg om een feestje. We gooiden onze deuren open voor het publiek en vierden door tot in de late uurtjes tijdens de PITparty.

Ook de laatste maanden van dit jaar stonden we niet stil. De eerste studenten trokken in bij STAYground en WORKground is voor maar liefst 85% gevuld. We bloeien en groeien door. SPAREground is inmiddels een ware een plek voor ontmoetingen en verbinding. Er wordt gesport, gegeten, vergaderd en connecties ontstaan.

Dit alles deden wij uiteraard niet alleen... want er stonden heel veel mensen voor ons klaar in het jaar 2022. Daarom willen wij alle huurders, community leden, studenten en betrokken partners bedanken voor de toewijding en het enthousiasme dit afgelopen jaar.

Het eerste jaar van PITground is een feit. Het tweede jaar kan alleen maar beter worden. Meer connecties, meer kennisdeling, meer nieuwe gezichten... to be continued!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Aanmelden