Sittard-Geleen
PITground

Projectontwikkelaar en particulier belegger Mulleners Vastgoed heeft het kantoor van DSM Sittard gekocht en gaat het gebouw herontwikkelen naar een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek.

Zuthof projecten en management is als partner actief betrokken bij de totstandkoming en de realisatie van het project. In samenwerking met Phidias Community Innovation is de organisatie verantwoordelijk voor de creatieve en innovatieve visie achter het vastgoedconcept. Per 1 mei 2022 heeft Zuthof management en projecten een extra kantoorruimte betrokken bij PITground te Sittard-Geleen. Een ontwikkeling waar Zuthof projecten van initiatief tot en met realisatie en exploitatie als partner van Mulleners Vastgoed bij betrokken is. 

PITground is een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek. Een unieke plek waar werken (WORK), wonen (STAY) en recreëren (SPARE) samenkomen. PITground draagt bij aan bedrijvigheid, de invulling aan recreatie in de Westelijke Mijnstreek en creëert nieuwe woonbestemmingen. Dit is een mooie stap in de ontwikkeling en groei van ons bedrijf #zinin en tevens een mooie plek/omgeving om onze samenwerking met nieuwe partijen vorm te geven/uit te breiden. Uniek is dat we deze kantoorruimte hebben gevonden in onze eigen ontwikkeling/initiatief met partners. Erg mooi om onderdeel te worden van dit succesvolle eigen initiatief. 

Vraag nu een vrijblijvend consult aan voor uw vastgoedvraagstuk